Všetko o Chilli a z Chilli
„Nič nie je tak štipľavé aby sa to nedalo zjesť!
Jemný šalát na zahriatie z čerstvých paprík - perfektný ako príloha k mexickým jedlám alebo k opekanému resp. grilovanému mäsu. Záleží len na vás, či šalát pripravíte so zmesou olivového oleja a vinného octu alebo s dressingom.
Príprava šalátu trvá 10 minút.
Zloženie:
1 umytý natrhaný hlávkový šalát
4 čerstvé zelené papriky, s odstránenými stredmi a semiačkami nakrájané na malé kúsky. Najvhodnejšie je používať zelené Jalapeňo papričky.
3 stredne zrelé paradajky narezané
1/2 červenej cibule, pokrájanej na polkolieska
hrsť čerstvého nasekaného koriandra
Príprava:
Do veľkej misky na šalát vhodíte natrhaný hlávkový šalát s chilli papričkami, paradajkami, červenou cibuľou a nasekaným koriandrom. Všetky zložky dobre spolu premiešate a následne zalejete dressingom resp. olivovým olejom zmiešaným s vínnym octom. Na záver už šalát len dochutíte soľou prípadne korením.
Ak ste zadali správny administrátorský e-mail, boli naň doručené dočasné prihlasovacie údaje. Tieto údaje sú platné iba 60 minút. Ak sa v tomto časovom intervale neprihlásite, budú obnovené pôvodné prihlasovacie údaje.
Prebieha testovanie