Všetko o Chilli a z Chilli
„Nič nie je tak štipľavé aby sa to nedalo zjesť!
Porcií: 6
Príprava: 12 hod. 15 min.
Ingrediencie:
500 g bielej kapusty
4 čerstvé červené chilli papričky (Fresno)
3 jarné cibuľky
3 cm čerstvého zázvoru
PL soľ
PL sezamový olej
2 PL cukor
2 PL ocot
75 ml vody
Postup:
Nadrobno si nakrájame zázvor, chilli papričky a cibuľku. Na panvici rozpálime sezamový olej a nakrájané suroviny na ňom jemne osmahneme. Následne pridáme cukor a vodu a miešame. Keď sa cukor nerozpustí pridáme ocot, privedieme k varu, odstavíme a necháme vychladnúť.
Bielu kapustu nakrájame na cca 2 cm veľké kúsky, posypeme soľou, dobre premiešame a necháme niekoľko hodín odstáť. Šťavu ktorú si kapusta pustí zlejeme, pridáme vychladený nálev, dôkladne premiešame a hotový šalát necháme cez noc odležať v chladničke.
Ak ste zadali správny administrátorský e-mail, boli naň doručené dočasné prihlasovacie údaje. Tieto údaje sú platné iba 60 minút. Ak sa v tomto časovom intervale neprihlásite, budú obnovené pôvodné prihlasovacie údaje.
Prebieha testovanie