Všetko o Chilli a z Chilli
„Nič nie je tak štipľavé aby sa to nedalo zjesť!
Ingrediencie:
1 stredne veľkú zelenú papriku (nakrájanú na menšie kocky)
1 veľkú žltú cibuľu (nasekanú nadrobno)
2 až 4 stopky stopkatého zeleru
1 strúčik cesnak (nadrobno nasekaný)
400 g dusených paradajok
400 g rajčinového pretlaku
400 g červenej fazule
400 g zaváranej chilli fazule
3 PL mletého chilli
1 tofu biely (cca 250 g) nakrájaný na malé kocky
olej
Postup:
V hlbokej panvici resp. wok panvici sa najprv na troche oleja jemne opraží cibuľa, zeler, cesnak a paprika. Na záver sa celá zmes podleje vodou s bujónom resp. zeleninovým vývarom a privedie do varu. Potom sa pridá tofu a ostatné prísady, podľa potreby sa ešte pridá voda. Hrniec sa následne zakryje a obsah sa nechá pomaly vrieť cca 45 minút. Hotové jedlo môžete podávať s tortillou, cestovinou, chlebom alebo ryžou.
Ak ste zadali správny administrátorský e-mail, boli naň doručené dočasné prihlasovacie údaje. Tieto údaje sú platné iba 60 minút. Ak sa v tomto časovom intervale neprihlásite, budú obnovené pôvodné prihlasovacie údaje.
Prebieha testovanie