Všetko o Chilli a z Chilli
„Nič nie je tak štipľavé aby sa to nedalo zjesť!
Aji Umba | |
Alternatívny názov: Adjuma, Ojemma, Umba Red, Umba Yellow, Adjoemba | |
Druh: Capsicum chinense | |
Krajina pôvodu: Surinam | |
Štipľavosť podľa SHU: 100 000 – 500 000 | |
Plody: Plody sú dlhé cca 3,5 - 5 cm. Plody počas dozrievania menia farbu zo svetlozelenej na žltú, alebo červenú. Dĺžka dozrievania 60 – 70 dní. Plodivosť: Vynikajúca. Rastlina: Dorastá do výšky cca 70 – 90 cm. Farba kvetov: Biela. Použitie: Plody sa používajú čerstvé, sušené, na výrobu omáčok a salsy. Iné: Aji Umba je jedna z najznámejších chilli. Občas sa pod týmto názvom predáva chilli Madame Jeanette, avšak ide o úplne inú chilli papričku so Surinamu. |
Ak ste zadali správny administrátorský e-mail, boli naň doručené dočasné prihlasovacie údaje. Tieto údaje sú platné iba 60 minút. Ak sa v tomto časovom intervale neprihlásite, budú obnovené pôvodné prihlasovacie údaje.
Prebieha testovanie