Všetko o Chilli a z Chilli
„Nič nie je tak štipľavé aby sa to nedalo zjesť!
Jednduchá a rýchla zeleninová polievka.
Príprava: 60 min.
Porcií: 6
Ingrediencie:
1 Hokkaido tekvica
1 cibuľa
2 mrkvy
1 sladký zemiak
1 PL oleja
700 ml hovädzieho vývaru
soľ, korenie
1/2 ČL koriandru
sušené chilli
Postup:
Rúru predhrejeme na 200 °C. Tekvicu rozkrojíme na polovice a vyberieme semiačka. Na menšie kúsky nakrájame mrkvu, zemiak a tekvicu. Všetku zeleninu vložíme na pekáč a pečieme, až kým nie je mäkká, t.j. cca 40 minút.
Do hlbokej panvice dáme olej a rozpálime na strednom plameni. Následne pridáme upečenú zeleninu, vývar, cibuľu, korenie, chilli a varíme cca 10 minút. Po uplynutí času polievku rozmixujeme a varíme ďalších 5 minút. Potom dochutíme soľou a korením.
Pri servírovaní je možné polievku dozdobiť vysmaženým tenkým plátkom sladkého zemiaku.
Ak ste zadali správny administrátorský e-mail, boli naň doručené dočasné prihlasovacie údaje. Tieto údaje sú platné iba 60 minút. Ak sa v tomto časovom intervale neprihlásite, budú obnovené pôvodné prihlasovacie údaje.
Prebieha testovanie