Všetko o Chilli a z Chilli
„Nič nie je tak štipľavé aby sa to nedalo zjesť!
Porcií: 8
Jednoduchá a rýchla príprava tohto zaujímavého receptu vás určite dostane a zistíte, že kukuričnú kašu je možné používať ako prílohu k rôznym jedlám. Osobne ho odporúčam ku hydine a bravčovému mäsu.
Ingrediencie:
300 g mrazenej kukurice (zrna)
36 - 40% smotana na šľahanie
1 ČL soli
2 PL kryštálového cukru
1/4 ČL mletého čierneho korenia
2 PL masla
250 ml mlieka
2 PL múky univerzal
cca 25 - 40 g čerstvo nastrúhaného syru parmezán
Postup:
Na miernom ohni zmiešame v panvici kukuricu, smotanu, soľ, cukor, čierne korenie a maslo. V samostatnej misky vymiešame s metličkou múku s mliekom a následne vmiešame do kukuričnej zmesi v panvici. Túto zmes varíme na miernom ohni za stáleho miešania, až kým dostatočne nezhustne a kukurica nie je uvarená. Potom panvicu odstavíme z plameňa a primiešame parmezán. Všetko dôkladne premiešame. Takto pripravená príloha sa podáva teplá.
Ak ste zadali správny administrátorský e-mail, boli naň doručené dočasné prihlasovacie údaje. Tieto údaje sú platné iba 60 minút. Ak sa v tomto časovom intervale neprihlásite, budú obnovené pôvodné prihlasovacie údaje.
Prebieha testovanie