Všetko o Chilli a z Chilli
„Nič nie je tak štipľavé aby sa to nedalo zjesť!
Cabe Rawit | |
Alternatívny názov: Thai Chile, Cabai Rawit, Rawit | |
Druh: Capsicum frutescens | |
Krajina pôvodu: Indonézia | |
Štipľavosť podľa SHU: 50 000 – 100 000 | |
Plody: Plody sú malé, tenké, kónické a vzpriamené. Plody počas dozrievania menia farbu zo zelenej na jasne červenú. Plodivosť: dobrá Rastlina: Rastlina dorastá do výšky cca 50 - 100 cm. Farba kvetu: biela Použitie: Veľmi obľúbené chilli v azijskej kuchyni. Plody sa okrem toho používajú čerstvé, sušené, zavárané. Iné: V Thajsku sa používa na prípravu omáčky Sambal. |
Ak ste zadali správny administrátorský e-mail, boli naň doručené dočasné prihlasovacie údaje. Tieto údaje sú platné iba 60 minút. Ak sa v tomto časovom intervale neprihlásite, budú obnovené pôvodné prihlasovacie údaje.
Prebieha testovanie