Všetko o Chilli a z Chilli
„Nič nie je tak štipľavé aby sa to nedalo zjesť!
Cachucha | |
Alternatívny názov: Aji Cachucha, Ajicito | |
Druh: Capsicum chinense | |
Krajina pôvodu: Kuba | |
Štipľavosť podľa SHU: 100 – 500 | |
Plody: Plody počas dozrievania menia farbu zo svetlo zelenej na žltú, alebo oranžovú až červenú. Zber plodov je za optimálnych podmienok po cca 120 dňoch. Plodivosť: Dobrá. Rastlina: Rastlina dorastá do výšky cca 90 cm. Farba kvetu: Biela. Použitie: Plody sa používajú v tradičnej kubánskej kuchyni, ale tiež čerstvé, zavárané, na výrobu salsy a omáčok a mrazené. Iné: |
Ak ste zadali správny administrátorský e-mail, boli naň doručené dočasné prihlasovacie údaje. Tieto údaje sú platné iba 60 minút. Ak sa v tomto časovom intervale neprihlásite, budú obnovené pôvodné prihlasovacie údaje.
Prebieha testovanie