Všetko o Chilli a z Chilli
„Nič nie je tak štipľavé aby sa to nedalo zjesť!
Porcie: 1
Príprava: 10 min.
Ingrediencie:
1 jarná cibuľka
niekoľko vetvičiek čerstvého koriandra
2 veľké vajcia
1 PL slnečnicového oleja
1/2 -1 ČL čerstvé červené chilli (najemno nasekané)
25g nastrúhaného čedaru
Postup:
Najemno nasekáme cibuľku a koriander. Vajíčka vyšľaháme spolu so soľou a čiernym korením. V panvici rozpálime olej a vložíme naň cibuľu, koriander a chilli a miešame všetko pár sekúnd, až kým všetko trochu nezmäkne. Potom prilejeme vyšľahané vajcia a všetko dôkladne premiešame. Ako náhle sa nám zo strany od panvice začne omeleta pekne pripekať, posypeme povrch nastrúhaným syrom čedar. Omeletu necháme piecť ďalšiu cca minútu, resp. až kým sa syr neroztopí. Následne omeletu preložíme na polovicu a môžeme servírovať. Omeletu odporúčame jesť kým je horúca a syr roztopený.
Ak ste zadali správny administrátorský e-mail, boli naň doručené dočasné prihlasovacie údaje. Tieto údaje sú platné iba 60 minút. Ak sa v tomto časovom intervale neprihlásite, budú obnovené pôvodné prihlasovacie údaje.
Prebieha testovanie