Všetko o Chilli a z Chilli
„Nič nie je tak štipľavé aby sa to nedalo zjesť!
Thai | |
Alternatívny názov: Kashmir Pepper, Sriracha | |
Druh: Capsicum frutescens | |
Krajina pôvodu: Thajsko | |
Štipľavosť podľa SHU: 50 000 – 100 000 | |
Plody: Plody sú malé, tenké a kónické. Dorastajú do veľkosti cca 3 - 4 cm. Plody počas dozrievania menia farbu zo zelenej na jasne červenú. Plodivosť: Dobrá. Rastlina: Farba kvetu: Biela. Použitie: Plody sa využívajú aj čerstvé ale predovšetkým v sušenej podobe. Iné: Názov Sriracha je zhodný z jednou z najznámejších Thajských chilli omáčok vyrábaných z chilli. |
Ak ste zadali správny administrátorský e-mail, boli naň doručené dočasné prihlasovacie údaje. Tieto údaje sú platné iba 60 minút. Ak sa v tomto časovom intervale neprihlásite, budú obnovené pôvodné prihlasovacie údaje.
Prebieha testovanie