Všetko o Chilli a z Chilli
„Nič nie je tak štipľavé aby sa to nedalo zjesť!
Guindilla Roja | |
Alternatívny názov: Pimento Guindilla Roja | |
Druh: Capsicum annuum | |
Krajina pôvodu: | |
Štipľavosť podľa SHU: 15 000 – 30 000 | |
Plody: Plody sú dlhé, tenké a vzpriamené. Dorastajú do veľkosti cca 4 - 12 cm. Plody počas dozrievania menia farbu zo zelenej na červenú. Plodivosť: Vysoká. Rastlina: Farba kvetu: Biela. Použitie: Plody sa používajú v španielskej kuchyni, čerstvé, sušené, zavárané. Iné: Jedna z najbežnejších chilli odrôd v španielskej kuchyni. |
Ak ste zadali správny administrátorský e-mail, boli naň doručené dočasné prihlasovacie údaje. Tieto údaje sú platné iba 60 minút. Ak sa v tomto časovom intervale neprihlásite, budú obnovené pôvodné prihlasovacie údaje.
Prebieha testovanie