Všetko o Chilli a z Chilli
„Nič nie je tak štipľavé aby sa to nedalo zjesť!
Pepperoncini | |
Alternatívny názov: Italian Pepperoncini, Tuscan | |
Druh: Capsicum annuum | |
Krajina pôvodu: Grécko | |
Štipľavosť podľa SHU: 100 – 500 | |
Plody: Plody dorastajú do veľkosti: dĺžka cca 8 – 12 cm. Plody počas dozrievania menia farbu zo svetložltej na červenú. Zber plodov je za optimálnych podmienok po cca 65 - 85 dňoch. Plodivosť: Dobrá. Rastlina: Rastlina dorastá do výšky cca 75 - 80 cm. Farba kvetu: Biela. Použitie: Plody sa používajú v čerstvom stave a zavárané. Odporúčajú sa do tradičných gréckych šalátov. Iné: |
Ak ste zadali správny administrátorský e-mail, boli naň doručené dočasné prihlasovacie údaje. Tieto údaje sú platné iba 60 minút. Ak sa v tomto časovom intervale neprihlásite, budú obnovené pôvodné prihlasovacie údaje.
Prebieha testovanie