Všetko o Chilli a z Chilli
„Nič nie je tak štipľavé aby sa to nedalo zjesť!
Tien Sin | |
Alternatívny názov:
| |
Druh: Capsicum annuum | |
Krajina pôvodu: Japonsko | |
Štipľavosť podľa SHU: 50 000 – 75 000 | |
Plody: Plody sú malé, kónické. Dorastajú do veľkosti cca 2,5 - 5 cm. Plody počas dozrievania menia farbu zo zelenej na červenú. Plodivosť: nízka Rastlina: Farba kvetu: Použitie: Plody sa používajú čerstvé, sušené a mleté. Vhodné na prípravu Kung Pao. Iné: Používa sa predovšetkým v Sečuánskej kuchyni. |
Ak ste zadali správny administrátorský e-mail, boli naň doručené dočasné prihlasovacie údaje. Tieto údaje sú platné iba 60 minút. Ak sa v tomto časovom intervale neprihlásite, budú obnovené pôvodné prihlasovacie údaje.
Prebieha testovanie