Všetko o Chilli a z Chilli
„Nič nie je tak štipľavé aby sa to nedalo zjesť!
Vynikajúca thajská polievka, ktorá určite každého osloví. Jej príprava je rýchla a ľahká.
Príprava: 25 min.
Porcie: 6
Ingrediencie:
750 ml kuracieho vývaru
1 PL Tom yum pasty
1 strúčik cesnaku (najemno nasekaný)
3 stonky nasekanej citrónovej trávy
2 ks vykostených kuracích pŕs
cca 120 g čerstvých hríbov nakrájaných na plátky
1 PL rybacej omáčky
1 PL limetkovej šťavy
1 ČL nasekaného čerstvého zeleného chilli
1 zväzok čerstvého koriandra (nadrobno nasekaného)
1 vetvička čerstvej bazalky (najemno nasekaná)
Postup:
Do wok panvice nalejeme kurací vývar, privedieme k varu, pridáme Tom yum pastu, cesnak a pokračujeme vo varení cca 2 minúty. Potom pridáme citrónovú trávu a kuracie mäso, ktoré varíme cca 5 minút, resp. kým už nie je ružové.
Pridáme hríby, rybaciu omáčku, limetkovú šťavu a zelené chilli. Všetko premiešame a pokračujeme ešte chvíľku vo varení – cca 12 minút. Odstavíme z plameňa a môžeme podávať. Pri servírovaní sa polievka dozdobuje koriandrom a bazalkou.
Ak ste zadali správny administrátorský e-mail, boli naň doručené dočasné prihlasovacie údaje. Tieto údaje sú platné iba 60 minút. Ak sa v tomto časovom intervale neprihlásite, budú obnovené pôvodné prihlasovacie údaje.
Prebieha testovanie