Všetko o Chilli a z Chilli
„Nič nie je tak štipľavé aby sa to nedalo zjesť!
Mysleli ste si, že vás už káva nemôže prekvapiť? Skúste tento jedinečný recept.
Príprava: cca 10 min.
Ingrediencie:
voda
6 ČL mletej kávy
6 ks červených chilli papričiek (napr. Pequin prípadne ak túžite po štipľavejšou pôžitku tak napr. Malagueta), papričky môžu byť aj sušené a pomleté
Postup:
Postup prípravy je rovnaký ako u bežnej kávy, ktorú si pripravujete. Avšak skôr ako zapnete svoj kávovar vložte do kávy rozkrojené chilli papričky, respektíve zmiešajte kávu s mletým a sušeným chilli. Takto pripravíte jedinečnú pálivú kávu, ktorou určite prekvapíte aj svojich priateľov.
Tip:
Úroveň pálivosti je závislá od druhu a množstva pridaného chilli.
Ak ste zadali správny administrátorský e-mail, boli naň doručené dočasné prihlasovacie údaje. Tieto údaje sú platné iba 60 minút. Ak sa v tomto časovom intervale neprihlásite, budú obnovené pôvodné prihlasovacie údaje.
Prebieha testovanie