Všetko o Chilli a z Chilli
„Nič nie je tak štipľavé aby sa to nedalo zjesť!
Maras Biber | |
Alternatívny názov: Marash Biber, Ipec Pul Biber Marash, Maras Biberi, Maras Pul Biber, Maras Kirmizi Pul Biberi | |
Druh: Capsicum annuum | |
Krajina pôvodu: Turecko | |
Štipľavosť podľa SHU: 30 000 – 50 000 | |
Plody: Plody sú veľké. Plodivosť: Rastlina: Farba kvetu: Použitie: Plody sa využívajú sušené a mleté. Toto chilli za zvyčajne mieša s olivovým olejom, citrónovou šťavou a soľou a používa sa na ochutenie kuracích, jahňacích a kozích jedál, ako aj zeleniny. Olej ochutený s týmto chilli je takisto skvelý s cestovinou, ryžou a cestovinovým šalátom. Rovnako je skvelý sám o sebe na grilovanú hovädzinu, hydinu a ryby. Iné: Chilli pochádza od tureckého mesta Maras pri hraniciach so Sýriou. Patrí medzi najlahodnejšie turecké odrody chilli. |
Ak ste zadali správny administrátorský e-mail, boli naň doručené dočasné prihlasovacie údaje. Tieto údaje sú platné iba 60 minút. Ak sa v tomto časovom intervale neprihlásite, budú obnovené pôvodné prihlasovacie údaje.
Prebieha testovanie